IPHONE BLUETOOTH HEADSET

NEXT GENERATION IPHONE BLUETOOTH HEADSET

  • Kun Premium kvalitet
  • Skarp pris & solide designs
  • 24 timers 365 levering!

NEXT GENERATION
IPHONE BLUETOOTH HEADSET

IPHONE BLUETOOTH HEADSET i den seneste teknologi i et mat, stilrent design.

Lyn-levering
LYN-LEVERING

Vi har 24 timers 365 levering direkte til din dør eller pakkeshop! Bestil i dag inden 15.30 og modtag dine iPhone Bluetooth headset i morgen!

Premium kvalitet
PREMIUM KVALITET

Vi sælger kun iPhone Bluetooth Headsets i Premium kvalitet. Det betyder du får solid mikrofon og lyd i et solidt design!

Skarp pris
SKARP PRIS

Vi har super skarpe priser på vores iPhone Bluetooth headset. Du får derfor kvalitet til en fornuftig pris!


IPHONE BLUETOOTH HEADSET

blackpods

Blackpods pro bluetooth headset
Iphone bluetooth headset 13

BLACKPODS pro IpHONE Bluetooth headset

iPhone Bluetoth Headset giver dig en masse forskellige funktioner i top kvalitet og et stilrent design. Du får et solidt og robust etui og en touch navigation og voice control. BlackPods Pro iPhone Headset har Fast-charge og HD opkald og endnu mere! Det hele leveres med den seneste teknologi i Bluetooth.
KUN 649 Kr.

Blackpods premium bluetooth headset promo
Iphone bluetooth headset 14

BLACKPODS pro IPHONE BLUETOOTH HEADSET

BlackPods Premium iPhone Bluetooth Headset giver dig tænd/sluk via Bluetooth med touch navigationen og en batterilevetid på op til 25 timer, lyttetid 5 timer samt fast-charge. Vi kan tilbyde dig et Premium Headset med lynlevering.

KUN 499 Kr.

Blackpods bluetooth headset promo
Iphone bluetooth headset 15

BLACKPODS IPHONE BLUETOOTH HEADSET

BlackPods iPhone Bluetooth Headset er et solidt headset med rigelig funktioner og en høj performance i både lydkvalitet og mikrofon. Understøtter trådløs opladning, fuld touch control og ladning på 25 timer med lytning op til 5 timer. BlackPods iPhone Bluetooth headset er et klassisk og solidt valg i en flot farve og god kvalitet.

KUN 299 Kr.

BLACKPODS PRO IPHONE BLUETOOTH HEADSET

Toppen af poppen. Et væld af funktioner, et solidt etui med vægt og robusthed. Du får intuitiv touch navigation, fast-charge, HD Opkald og meget mere. Den seneste Bluetooth teknologi på markedet. Alt sammen til en skarp pris med 24 timers 365 levering!

KUN 649 Kr.

Blackpods pro bluetooth headset

BLACKPODS PREMIUM IPHONE BLUETOOTH HEADSET

BlackPods Premium iPhone Bluetooth Headset giver dig tænd/sluk via bluetooth med touch navigationen og en batterilevetid på op til 25 timer, lyttetid 5 timer samt fast-charge. Vi kan tilbyde dig et Premium Headset med lynlevering.

KUN 499 Kr.

Blackpods premium bluetooth headset promo

BLACKPODS iPhone BLUETOOTH HEADSET

BlackPods iPhone Bluetooth Headset er et solidt headset med rigelig funktioner og en høj performance i både lydkvalitet og mikrofon. Understøtter trådløs opladning, fuld touch control og ladning på 25 timer med lytning op til 5 timer. BlackPods er et klassisk og solidt valg i en flot farve og god kvalitet.

KUN 299 Kr.

Blackpods bluetooth headset promo
Blackpods premium bluetooth headset promo
Iphone bluetooth headset 16

BlackPods iPhone Bluetooth Headset 

BlackPods iPhone Bluetooth Headset er et lækkert, lille og diskret iPhone bluetooth headset som er perfekt at have med dig på farten når du er ude, eller når du bare skal lytte til din yndlingspodcast.

Med vores originale BlackPods headset får du en fantastisk lyd og lang batteri levetid, der giver dig masser af glæd på farten, om det er når du venter på bussen, eller skal have fed lyd med dig i fitness eller have headsettet med på løbeturen.  

BlackPods iPhone Bluetooth headset er som navnet siger i gennemført sort farve, som både er flot, men samtidig mere diskret end klassiske Apple AirPods som er hvide, og dermed mere synlige når du har dem i øret.  

iPhone Bluetooth Headset 

Vores BlackPods er med Bluetooth og kan derfor anvendes som iPhone Bluetooth headset. BlackPods forbindes til din enhed med 5.0+ Bluetooth teknologi, som giver et bedre signal og gør at du kan nyde din yndlings podcast eller musik i den bedre lyd end de forgående 4.0 og 3.0. Iphone Bluetooth headsettet med 5.0+ Bluetooth giver dig samtidig en bedre batterilevetid, da den ikke trækker nær så meget strøm. Dermed får du en større og længere glæde af dine BlackPods

Frihed med iPhone headset

Det fantastiske med iPhone Bluetooth headsets er at de giver dig mulighed for at lytte til netop det du vil uden leding, uden at gå på kompromis ed lydkvaliteten. iPhone Bluetooth headset giver dig dermed friheden til at være foruden trælse ledninger, der er til besvær, når du bevæger dig rundt.

iPhone Bluetooth Headset In-Ear 

In ear iPhone Bluetooth headset giver noise cancellation, da headsettet er inde i øret og afskærmer dit øre fra udefrakommende lyd helt automatisk. De fleste headsets er in ear i dag, da det giver den bedste oplevelse af produktet.

Forbedret oplevelse

In ear iPhone Bluetooth headsets giver dig en naturlig noice cancellation, så du for en bedre lyd oplevelse, når du benytter produktet, da man ikke bliver forstyrret af andre lyde og støj. Dermed kan du bedre koncentrere dig om det du foretager, så du ikke bliver forstyrret af den naturlige lyd der måtte være, hvis man fx er i fitness centeret.

iPhone Bluetooth Headset

iPhone Bluetooth headset – Det er et must i dag! Der er ikke nogen der gider at have et gammeldags headset med dårlig lyd og med ledning. Med et iPhone Bluetooth headset undgår du helt ledninger når du bruger BlackPods. Så slipper du for ledninger der filtrer sig sammen og undgår at dit kabel knækker og gør headsettet ubrugeligt. iPhone Bluetooth headset giver dig den frihed, som du vil elske!

Hvad skal dit iPhone Bluetooth headset kunne?

Når man køber et iPhone Bluetooth headset er det vigtigt at man ved hvad det skal kunne og hvad man ønsker at give for det. Om du skal bruge det til løb, så det ikke falder ud eller høre højt musik inde i øret. Man kan nemlig få headset med forskellige formål.

iPhone Bluetooth headsets

iPhone Bluetooth headsets er den ideelle løsning der findes for at høre musik eller lytte til en podcast om du er på farten eller blot derhjemme. Da iPhone Bluetooth headsets gør at du kan lytte til netop det du vil uden at forstyrre andre. Du slipper samtidig for at dit headset sætter sig fast i ting med en træls ledning og de ryger ud af øret.

Den bedste lydoplevelse

Hvis man ønsker den bedste lydoplevelse i dagligdagen og undgå sure naboer er det ideelt at erhverve sig iPhone Bluetooth headset. Så slipper man for en stor og klodset højtaler, som mere er i vejen end til gavn. I Forhold til de gamle headsets, hvor der er ledning til at forbinde dit headset med din enhed. Med Bluetooth er det gjort nemt for dig at kunne bruge dit headset med din enhed om det er Apple, Android eller et helt 3. så slipper du for besværet med at huske om det dit headset kan bruges til en anden enhed. Med den trådløse forbindelse slipper man også for at ens ledning knækker og man ikke kan bruge sit produkt.  

BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for hjælp, tryk blot på dette link! 🙂